Haveplan

En haveplan er en målfast tegning af din ny have med design, alle
planter vil være markerede med danske og latinske navne, og der vil være beskrivelser af belægningstyper og mønstre samt belysning. Hvis der er højdeforskelle i din have, vil disse blive målt op og indført på tegningen. Tegningen kan bruges af en entreprenør eller anlægsgartner direkte.

En haveplanen er værktøjet for dig som haveejer, der vil etablere en have uden have den dybe kendskab til de forskellige plantetyper, deres pleje og voksesteder. Du vil gerne have en fiks og færdig køreplan for din nye have, hvor du også har friheden til at også få en gartner eller entreprenør til at udføre og tilplante hele eller dele af haven, og hvor du er sikker på, at få et sammenhængende havedesign, når du er færdig.

Ud over filer med din havetegning i PDF får du også A3 print af:

  1. Haveplanen håndkoloreret
  2. Haveplanen med tekster, plantenavne og anvisninger
  3. Haveplanen med målangivelser

Priser:
Grund op til 500 m2:  3.500 kr.
Grund 500 – 1000 m2: 4.500 kr.
Grund 1000  – 1500 m2: 6.500 kr.
Grund over 1500 m2: Efter tilbud.
+ kørsel (gratis inden for Ringkøbing-Skjern Kommune)

Hvordan du forbereder dig til et havebesøg

Hvis du ønsker at sætte dit eget præg på haven, men har brug for en overordnet plan og inspiration, og har du et lidt større plantekendskab, så vil en haveskitse være det rigtige for dig. Haveskitsen er stadig målfast, så du har friheden til at sætte en anlægsgartner eller entreprenør på de mere tunge og ”kedelige” opgaver i anlæggelsen af din nye have.